DESPRE NOI

Din 1994, NATURAL PLUS este un nume cunoscut în industria suplimentelor nutritive, atât ca importator, cât și ca producător.

Calitatea produselor este asigurată de condițiile excelente de producție și depozitare, care se desfășoară într-o hală de 5000 mp, având implementat standardul ISO 22000:2005 cu privire la managementul siguranței alimentare, precum și HACCP și GMP.

Mass gainere de calitate, proteine, aminoacizi, creatine, arzătoare de grăsimi, vitamine și minerale, toate asigură o nutriție complexă, ce susțin performanța, dezvoltarea și menținerea masei musculare, forța, rezistența, oferă energie și asigură un stil de viață sănătos, adresându-se culturiștilor, atleților și persoanelor active.

Natural Plus a arătat de-a lungul anilor o transparență totală către consumatori, asigurând garanția 100% asupra produselor.

Clienții sunt prioritari pentru noi, de aceea vă punem la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie, oferindu-vă întregul suport.

Puteți suna cu încredere la Call Center Natural Plus: 0744-696-280, între orele 08-20!

Fii Puternic-Fii Natural, Be Strong-Be Natural, aceasta este deviza noastră!

INOVATIE ȘI PROFESIONALISM

Începând cu 2018, managementul firmei Natural Plus s-a schimbat, fiind asigurat acum de persoane tinere, implicate direct în sportul profesionist, în antrenamente și nutriție sportivă. Această implicare a dus la o cunoaștere mai bună a necesităților nutritive ale sportivilor, apărând astfel sub-brandul FUSION1, care, datorită compoziției produselor, este foarte potrivit în sport în general (fotbal, handbal, volei, baschet, box, lupte, fitness, culturism, etc.) și de asemenea pentru persoane active. Brandul FUSION1 este în continuă dezvoltare, noi produse sunt programate să apară pe piață.