5 Idei pentru creșterea Masei Musculare

În ultimii ani, accentul pe fitness s-a mutat de la pur și simplu a fi definit, la a fi în formă și puternic. Câștigurile în sală nu numai că au devenit o vorbă populară printre iubitorii de fitness si culturism, dar devin un stil de viață. Din păcate pentru unii, creșterea musculară poate fi greu de realizat. În timp ce fiecare individ va avea un răspuns ușor diferit la un program de antrenament de forță, atât daunele mecanice, cât și oboseala metabolică sunt două componente esențiale care ar trebui abordate atunci când caută să încurajeze creșterea musculară. Dacă adăugarea creșterii musculare este importantă pentru obiectivele tale generale de fitness, continuă să citești pentru a afla cum poți crea mediul optim pentru a stimula creșterea musculară.

1.Timpul sub tensiune (TUT) este durata de timp în care un mușchi se contractă împotriva rezistenței externe. Contractarea unui mușchi pentru perioade mai lungi produce niveluri mai mari de daune mecanice și oboseală metabolică. Când faceți seturi tradiționale de 10 repetări, încetinirea mișcării poate crește cantitatea de TUT la o fază optimă de alungire și acțiune de scurtare, creând daune mecanice necesare și oboseală metabolică pentru a crește creșterea musculară.

 
 

2.Mulți dintre cei care merg la sală se concentrează pe exerciții pentru mai multe grupe musculare, cum ar fi genuflexiuni, deadlift și chiar presa pentru umeri si picioare, care lucrează mai mulți mușchi. Concentrarea pe exerciții pentru o singura grupa musculara și izolare este o abordare mai localizată a lucrului unei anumite unități de mușchi, creând mediul optim pentru creșterea musculară. Dacă tot doriți să lucrați la acele exerciții cu mai multe grupe puteți încorpora seturi compuse, cum ar fi o genuflexiune urmată de un exercițiu de izolare, cum ar fi o extensie pentru picioare.

 
 
 

3.Oboseala poate fi un lucru bun, mai ales atunci când este făcută în siguranță. Adesea, oamenii au în minte să facă un anumit număr de repetări ale unui anumit exercițiu și apoi se opresc. Fibrele mai mici de tip I sunt folosite atunci când se efectuează aceste repetări până când fibrele mai mari de tip II I actioneaza atunci când se folosește oboseala. Puteți activa fibrele de tip II folosind greutăți mari sau făcând un număr mai mare de repetări pentru a stimula creșterea musculară

 
 
 

4 .Intensitatea este cantitatea de greutate folosită, în timp ce volumul este cantitatea de muncă fizică pe care o depui. Există diferite moduri de a structura intensitatea și volumul unui exercițiu, dar important este să faci acest lucru în mod regulat. Alternarea antrenamentelor între greutăți grele pentru câteva repetări și apoi greutăți mai ușoare pentru mai multe repetări va afecta stimulul dintre deteriorarea mecanică și oboseala metabolică, încurajând creșterea musculară.

 
 
 
 

5.Este ușor să intri într-o rutină constantă, dar în timp ceea ce este un confort pentru tine, este plictisitor pentru grupele tale de mușchi. Făcând aceleași exerciții din nou și din nou, angajează doar o cantitate limitată de mușchi. Schimbarea exercițiilor poate activa noi grupuri musculare și fibre, ceea ce este important pentru creșterea masei musculare.

 
 
 

STIMULEAZA CREȘTEREA MUSCULARA CU SUPLIMENTE PENTRU ANTRENAMENT NATURAL PLUS

Asocierea acestor sfaturi de antrenament cu suplimentele adecvate de antrenament pentru a ajuta antrenamentul este o modalitate excelentă de a încuraja creșterea musculară și de a vă atinge obiectivele generale de fitness. Natural Plus are tot ce ai nevoie, de la suplimentele inainte de antenament ,prework out până la suplimentele de recuperare musculară pentru a încuraja creșterea musculară.

ARTICOLE SIMILARE