Natural Plus sărbătorește 30 de ani de excelență cu un Giveaway spectaculos!

În 2024, Natural Plus, pionier în industria suplimentelor nutritive dedicată sportivilor de performanță și entuziaștilor fitness din România, împlinește 30 de ani de activitate remarcabilă. Pentru a marca acest moment important, Natural Plus organizează un Giveaway Aniversar generos, premiind dedicarea și pasiunea clienților săi.


Premii Aniversare:
 

🥇Locul 1:


Nu rata șansa de a câștiga 30 de kg de proteină - "Câștigă proteina pentru tot anul!" Un premiu extraordinar ce îți va susține obiectivele de fitness pe parcursul întregului an.


🥈Locul 2:


Pachetul pentru locul secund include Clear Whey, Turbo Charge+ (1000g), Re+Charge (1000g) și Carniplus 2000 (1L), un combo perfect pentru îmbunătățirea performanței și accelerarea recuperării.


🥉Locul 3:


La locul trei, premiul constă în Creatină Monohidratată (300g), EAA și Vampire Blood Preworkout (250g), toate esențiale pentru o pregătire intensă și rezultate impresionante.

Cum poți participa?

 

1. Interacționează cu noi: Dă like paginii Natural Plus Romania pe Facebook și urmărește-ne pe Instagram la @naturalplusromania.
2. Plasează o comandă: Între 9 și 23 februarie, plasează o comandă de minim 150 RON pe site-ul nostru, www.naturalplus.ro.
3. Etichetează-ți prietenii: Dă tag la trei dintre prietenii tăi în comentariul postării noastre cu giveaway-ul.
Aceasta este ocazia ta de a celebra trei decenii de inovație și excelență alături de Natural Plus și de a te bucura de premii care îți vor transforma experiența fitness. Participă acum și fii parte din istoria noastră!
#NaturalPlus30Ani #GiveawayAniversar #FitnessJourney #CelebrateWithUs

Asigură-te că respecți toate condițiile de participare și rămâi conectat la paginile noastre pentru a fi la curent cu anunțul câștigătorilor. Mult succes tuturor participanților și la mulți ani, Natural Plus!

ARTICOLE SIMILARE